İşaret dili eğitimi, işitme engelli vatandaşların aralarında iletişim kurmaları için, el hareketlerini, jest ve mimiklerini kullandıkları görsel bir iletişim dilidir.

Neden İşaret Dili Öğrenmeliyiz ?

Ülkemizde 3 milyona yakın işitme engelli vatandaş bulunmaktadır ve ülkemizde iletişim kurmakla alakalı çok problem yaşamaktadır. İşitme Engelli bireylerin hayatlarının kolaylaştırılması ve iletişim engellerinin ortadan kalkması amacı ile hazırladığımız eğitim programı ile birçok İşitme Engelli bireyin Sosyal, Kültürel, Eğitim, Sağlık… Vb. gibi birçok alanda iletişim engellerini ortadan kaldıracaksınız ve toplumda farkındalığı olan farklı olan bir birey olacaksınız. Hangi iş grubu ve alanında çalışmış ya da çalışıyor olursanız olun sizi farklı kılacak bir eğitim programı olan Türk İşaret Dili istihdam noktasındaki geniş yelpazesi ile de etkili bir programdır.

Kamu ’da birçok kurumda İşaret Dili Tercümanı ihtiyacı yaşanmaktadır ancak birçok kamu kurumunda bu ihtiyaç karşılanamamaktadır. Eğitim sonunda bunu toplumsal farkındalıktan daha ileriye taşıyıp bir meslek haline getirebilirsiniz. Amacımız sizlerin bu 120 saatlik eğitimde işaret dilinin temel hatlarını öğrenmeniz ve işaret dili konusunda uzmanlaşmak istiyorsanız bu eğitim sizin ilk adımınız olacaktır.

Toplumumuzda işitme engellilerinin aralarında kullandığı anlaşma diline işaret dili ismi verilmektedir. İşaret Dili Temel Eğitimi nedir sorusu da bu alanda kurumumuzda verilen eğitimlerdir şeklinde cevap vermemiz mümkündür. Eğer ki kurumumuzdan işaret diline dair bir eğitim alırsanız derslerin bitiminde bu alanda oldukça büyük bir ilerleme kaydedip temel iletişim kuracak seviyeye gelebilirsiniz.

İşaret Dili Temel Eğitimi online eğitimlerimizde alanında uzman eğitmenimiz bulunmaktadır. Böylece kurslarımızda işaret diline ait olan dil bilgisinden zamanlara, zamanlardan çevrede bulunan eşyalara ve canlılara kadar tüm konuların üzerinde durulmaktadır. Temel eğitimlerimiz ders süresi bakımından da kapsamlı olduğundan ötürü istenilen seviyeye gelmek kursiyerlerimizi yormamaktadır.

Bu eğitim sonunda işitme engelli bireyler ile iletişim kurabilecek, meslek olarak ilerlemeyi düşürseniz; vezne, hastane, telekomünikasyon firmaları ve yoğun olan bir çok kurumsal firmada iş bulma imkânınız olabilir.

•İşaret Dili Nedir
•Eşyalar
•Zarf ve Kelimeler
•Fiiller

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!