SON BAŞVURU TARİHİ 13 AĞUSTOS 2021 ( CUMA )
16 AĞUSTOS 2021 – 10 EYLÜL 2021
SINAV TARİHLERİ : 6-10 EYLÜL 2021

EĞİTİM TANIMI:

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı Eğitimi; İnsan Kaynakları Yönetmeliği ve İş Kanunları, yönetmelikler ve toplu iş sözleşmeleri hakkında detaylı bilgilendirme sağlamaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları alanında stratejik anlayış, planlama, işe alım süreçleri, mülakat teknikleri, performans değerlendirme, oryantasyon-adaptasyon süreçleri ve iletişim gibi temel alanda gerekli konuların yer aldığı program olmakla birlikte İş Kanunları ve Yönetmelikler’in yer aldığı eğitim programıdır. İş kanunları dışında; İş Hukuku, İş Sözleşmesi Türleri, Çalışma Hayatının Denetimi, İşkolları, Sendikalar, Grev ve Lokavt, Çalışma Süreleri, Çalışma Esasları, Ücretler, İdari Para Cezaları ve Devletin Yükümlülükleri vb. alanlarda detaylar yer almaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı eğitim programına; İnsan Kaynakları alanına ilgi duyan, Temel Çalışma Mevzuatı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen, bu iki alanda da kendini geliştirmek isteyen herkes başvuru da bulunabilmektedir. İlgili program ve konularda yetkinlik kazandırmak amaçlanmıştır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Kadın-Genç-Çocuk-Engelli- Eski Hükümlü Çalıştırma
  • İzin Kurulu

EĞİTİM SAATİ: 90 SAAT

• Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı 1 adet sertifika elde edebileceğiniz bir mesleki ve kişisel gelişim programıdır.
  • Uzaktan Eğitim Yönetmeliği ders işleyişi geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Yurtdışından katılım sağlamak isteyenler için başvuru sırasında Türkiye iletişim numarası ve Türkiye adresi belirtmeleri gerekmektedir.
  • Eğitimler 7/24 açık olup, başlangıç ve bitiş tarihleri arasında telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde (gün içerisinde) kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı son başvuru tarihinden sonraki ilk iş gününde başlamaktadır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Sınav çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitimlerin bu süre zarfında tamamlanması ve sınavlar da başarılı olunması gerekmektedir.
  • Sınavda geçme notu 50 ve üzeridir. Başarılı olan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonra 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar alıcı ödemeli (aday tarafından) kargo olarak gönderilmektir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI