Hasta Kayıt ve Kabul-Tıp Sekreterliği Sertifikalı Kurs Programı

ÖNEMLİ! Ödeme Yapmadan Önce Mutlaka BAŞVURU Yapmayı Unutmayınız!
SON BAŞVURU TARİHİNE KALAN SÜRE

EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULAR KONTENJANLAR İLE SINIRLIDIR. ACELE EDİN!

HEMEN BAŞVURU YAP!

• GÜNCEL EĞİTİM TAKVİMİ
  • SON BAŞVURU TARİHİ: 17 MAYIS CUMA
  • Eğitim Tarihleri: 20 MAYIS - 28 HAZİRAN
  • Sınav Tarihleri: 25-30 HAZİRAN
  • Eğitim Süresi: 1
  • Eğitim Saati: 120 ders saatinden oluşmaktadır.
  • Eğitim Ücreti: 1450,00 TL

Eğitimin Tanımı

Hastanelerde, muayenehanelerde, sağlık ocaklarında, aile sağlığı merkezlerinde  çalışmakta bulunan hasta kabul işlemleri görevlilerinin çalışmaya devam edebilmeleri için veya bu iş yerlerinde işe başlayacak olan görevlilerin çalışabilmeleri için zorunlu tutulan bir eğitim programıdır. Hasta kabul görevlileri, hasta karşılama, hasta yönlendirme, danışma hizmetleri vb hizmetlerin yürütülmesini sağlamaktadırlar.

Meslek Tanımı

Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.

İstihdam Alanları

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler; hastanelerde (Üniversite, devlet, dal, özel), sağlık ocağı, poliklinikler, tıbbi laboratuvarlar, aile hekimleri, tıp merkezleri v.b. yerlerde çalışabilirler.

Eğitim Şekli ve Süresi

Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim (asenkron) yöntemiyle verilmektedir. Eğitim süresi 1 aydır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

SAĞLIK BİLİŞİMİ YÖNETİMİ

EĞİTİM SÜRESİ: 120 SAAT

ÖNEMLİ NOT:
YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SADECE SERTİFİKALANDIRMA HİZMETİ YAPMAKTADIR.
BU PROGRAM MESLEKİ GELİŞİM AMAÇLIDIR, KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VEYA ÜNVAN VERMEZ!

SÜREÇ HAKKINDA:

• Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika elde edebileceğiniz kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı sayfanın başında yer alan tarih itibariyle başlayacaktır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" e devlet üzerinden verilecektir. Ayrıca fiziki bir sertifika gönderimi yapılmayacaktır!
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içerisinde e devlet e yansıtılacaktır.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Bir dönemde en fazla 3 Eğitim programına aynı anda katılabilirsiniz. (Sıkça Sorulan Soru)
  • Türkiyenin ve Dünyanın neresinde olursanız olun Eğitim Programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına "Ad, Soyad, TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ (Sığdığı kadar yazınız.)" yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

Banka Adı : Ziraat Bankası
Hesap Sahibi : Yalova Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü (Sığdığı kadar yazınız, kısaltma yapmayınız.)
Şube Adı/Kodu : Ziraat Bankası Yalova Şubesi / 0404
Hesap No : 404-53053219-5016
IBAN : TR12 0001 0004 0453 0532 1950 16

Açıklama kısmına; eğitim adını, adınızı ve soyadınız ile birlikte TC Numaranızı yazmalısınız.

ÖNEMLİ NOT:
BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ! LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

SERTİFİKA ÖRNEĞİ

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sertifika Örneği

BU EĞİTİMLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR?

Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Kurs Programı

• SON BAŞVURU
    17 MAYIS CUMA
  • KATILIM ÜCRETİ
    1440,00 TL
  • (Uzaktan Eğitim)

Değerler Eğitimi Eğitmenliği Sertifika Programı

• SON BAŞVURU
    17 MAYIS CUMA
  • KATILIM ÜCRETİ
    1400,00 TL
  • (Uzaktan Eğitim)
Hasta Kayıt ve Kabul-Tıp Sekreterliği Sertifikalı Kurs Programı  Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstiyorum.