GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 16 ARALIK 2020 (ÇARŞAMBA)
EĞİTİM TARİHLERİ: 18 ARALIK 2020 - 22 OCAK 2021
SINAV TARİHLERİ: 18 OCAK 2021 - 22 OCAK 2021

Küresel dünyada kurumsal ofis yapıları gitgide daha çok birbirine benziyor ve dünyanın en gelişmiş kuruluşlarında uygulanan ofis yönetim sistemleri diğer organizasyonlar bünyesinde de yapılanmaya başlıyor.

Farklı sektörlerde yönetici asistanı olarak çalışanlar ve bu alanda çalışmayı hedefleyenler için başarılı bir kariyer edinmek, hatta bir üst basamağa çıkmak için modern iş yaşamının gerekleri konusunda bilgi sahibi olma gerekliliğ tartışılmaz. Platform Akademi'nin deneyimli eğitimcileri, bunun için gereken bilgi ve becerilere sahip olmanın yollarını 'Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi'nde sizlerle paylaşıyor.

!!! EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIĞINDA SERTİFİKA İLE BİRLİKTE TRANSKRİPT (NOT DURUM BELGESİ) GÖNDERİLECEKTİR. !!!

Ø  YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ

Ø  İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Ø  PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Ø  STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ

Ø  TELEFONDA İLETİŞİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Ø  DOSYALAMA VE ARŞİVLEME EĞİTİMİ

Ø  İŞLETME YÖNETİMİ TEMEL EĞİTİMİ

Ø  MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Ø  LİDERLİK EĞİTİMİ

Ø  TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

EĞİTİM SAATİ: 60 SAAT

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!