GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 16 ARALIK 2020 (ÇARŞAMBA)
EĞİTİM TARİHLERİ: 18 ARALIK 2020 - 22 OCAK 2021
SINAV TARİHLERİ: 18 OCAK 2021 - 22 OCAK 2021

!!! ADALET BAKANLIĞI TARAFINDAN AKREDİTEDİR !!!

EĞİTİM TANITIMI

Kursiyerlerimiz Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Ms Word de belgelerle çalışabilecek, Ms Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Ms Powerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.

Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır. Alacağınız bilgisayar işletmenlik sertifikası ile özel kurslarda bilgisayar öğretmeni olarak görev alabilirsiniz. Bunun dışında adalet bakanlığı Zabit Katipliği ve diğer başvurular bilgisayar sertifikası aranmaktadır.

Yazılı, görsel ve işitsel olarak kullanılabilen bu araçları etkin bir şekilde yönetmek, insanların günlük hayatında birçok işine yarayabileceği gibi; kariyer olanakları açısından da pek çok avantaj sağlar. Günümüzde artık her firmanın, özellikle de kurumsallaşmış olanların bu araçları etkin bir şekilde kullanarak piyasaya ulaştığı düşünülürse; istihdam edilecek personellerden de buna paralel olarak belli bilgi ve beceriler beklenir. Dolayısıyla kendini geliştirmek ve iyi bir kariyer yapmak isteyen kişilerin, temel bilgi teknolojileri alanında kendisine ve şirkete faydalı olabilecek düzeyde yetkinlik kazanabilmesi için bu konuda eğitim alması gerekir.

!!! EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIĞINDA SERTİFİKA İLE BİRLİKTE TRANSKRİPT (NOT DURUM BELGESİ) GÖNDERİLECEKTİR. !!!

o BİLGİSAYARA GİRİŞ
• Bilgisayar Nedir?
• Bilgisayarın Tarihi
• Sayı Sistemleri
• Bilgisayarı Nerelerde Kullanıyoruz?
• Bilgisayar Çeşitleri
• Bilgisayar Kullanırken alınacak Önlemler
• Bilgisayarı Oluşturan Öğeler
• İşlemci(Hızı , Çekirdeği , Popüler Markalar,overclock , Soğutma)
• Anakart
• Ekran Kartı(Yapısı , Seçim esnasında dikkat edilmesi gerekenler)
• Ram
• Sıralama
• Örnek Uygulama 3 Personel Bilgileri

EĞİTİM SAATİ: 120 SAAT

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!