SON BAŞVURU TARİHİ 24  EYLÜL 2021 ( CUMA )
 27  EYLÜL 2021 – 30 EKİM 2021
SINAV TARİHLERİ : 26-30 EKİM 2021

Lojistik alanında kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşmektedir. Dağıtım ve depo süreçleri, taşımacılık alanında verilen hizmetler ve lojistik alanında yer alan belgeler hakkında detaylı bilgi veren eğitim programı Lojstik ve Tedarik Zinciri Yönetimini en iyi şekilde kavramanızı amaçlamaktadır.

DAĞITIM PLANLAMASI
ANTREPO
RİSK

EĞİTİM SAATİ: 90 SAAT

• Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı 1 adet sertifika elde edebileceğiniz bir mesleki ve kişisel gelişim programıdır.
  • Uzaktan Eğitim Yönetmeliği ders işleyişi geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Yurtdışından katılım sağlamak isteyenler için başvuru sırasında Türkiye iletişim numarası ve Türkiye adresi belirtmeleri gerekmektedir.
  • Eğitimler 7/24 açık olup, başlangıç ve bitiş tarihleri arasında telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde (gün içerisinde) kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı son başvuru tarihinden sonraki ilk iş gününde başlamaktadır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Sınav çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitimlerin bu süre zarfında tamamlanması ve sınavlar da başarılı olunması gerekmektedir.
  • Sınavda geçme notu 50 ve üzeridir. Başarılı olan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonra 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar alıcı ödemeli (aday tarafından) kargo olarak gönderilmektir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI