SON BAŞVURU TARİHİ 13 AĞUSTOS 2021 ( CUMA )
16 AĞUSTOS 2021 – 10 EYLÜL 2021
SINAV TARİHLERİ : 6-10 EYLÜL 2021

Ülkemizin her geçen gün genişleyen pazar olanakları, uluslararası pazarlama alanındaki istikrarlı büyüme, bu büyümeye paralel olarak artış gösteren rekabet koşullarında pazarlama ve satış konusunda daha fazla uzmanlık gerektirmektedir.

Satış profesyonellerinin motivasyonlarının artırılması, satış temsilcisi pozisyonundaki çalışanların daha yüksek performansa ulaşmalarının temini, pazarlama teknikleri konusunda yeterli teknik bilgiye sahip olunması, satış temsilciliği kavramının firma karlılığının artmasında ve müşteri memnuniyeti hususunda belirlenen hedeflerin yakalanmasında en önemli unsurlar arasında yer aldığı mutlaktır. Tüm bu hususlar gerekli bilinçlendirme ve gerekli pozitif alışkanlıkların kazandırılmasına bağlıdır.

EĞİTİM İÇERİĞİ :

22-YÖNETİM BECERİLERİ
23-PAZARLAMA TEKNİKLERİ

EĞİTİM SAATİ: 32 SAAT

• Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı 1 adet sertifika elde edebileceğiniz bir mesleki ve kişisel gelişim programıdır.
  • Uzaktan Eğitim Yönetmeliği ders işleyişi geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Yurtdışından katılım sağlamak isteyenler için başvuru sırasında Türkiye iletişim numarası ve Türkiye adresi belirtmeleri gerekmektedir.
  • Eğitimler 7/24 açık olup, başlangıç ve bitiş tarihleri arasında telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde (gün içerisinde) kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı son başvuru tarihinden sonraki ilk iş gününde başlamaktadır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Sınav çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitimlerin bu süre zarfında tamamlanması ve sınavlar da başarılı olunması gerekmektedir.
  • Sınavda geçme notu 50 ve üzeridir. Başarılı olan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonra 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar alıcı ödemeli (aday tarafından) kargo olarak gönderilmektir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI