GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 16 ARALIK 2020 (ÇARŞAMBA)
EĞİTİM TARİHLERİ: 18 ARALIK 2020 - 22 OCAK 2021
SINAV TARİHLERİ: 18 OCAK 2021 - 22 OCAK 2021

Ülkemizin her geçen gün genişleyen pazar olanakları, uluslararası pazarlama alanındaki istikrarlı büyüme, bu büyümeye paralel olarak artış gösteren rekabet koşullarında pazarlama ve satış konusunda daha fazla uzmanlık gerektirmektedir.

Satış profesyonellerinin motivasyonlarının artırılması, satış temsilcisi pozisyonundaki çalışanların daha yüksek performansa ulaşmalarının temini, pazarlama teknikleri konusunda yeterli teknik bilgiye sahip olunması, satış temsilciliği kavramının firma karlılığının artmasında ve müşteri memnuniyeti hususunda belirlenen hedeflerin yakalanmasında en önemli unsurlar arasında yer aldığı mutlaktır. Tüm bu hususlar gerekli bilinçlendirme ve gerekli pozitif alışkanlıkların kazandırılmasına bağlıdır.

!!! EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIĞINDA SERTİFİKA İLE BİRLİKTE TRANSKRİPT (NOT DURUM BELGESİ) GÖNDERİLECEKTİR. !!!

EĞİTİM İÇERİĞİ :

22-YÖNETİM BECERİLERİ
23-PAZARLAMA TEKNİKLERİ

EĞİTİM SAATİ: 32 SAAT

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!