GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 16 ARALIK 2020 (ÇARŞAMBA)
EĞİTİM TARİHLERİ: 18 ARALIK 2020 - 22 OCAK 2021
SINAV TARİHLERİ: 18 OCAK 2021 - 22 OCAK 2021

Dış ticaret alanında kendini geliştirmek isteyenlere ve mesleki bilgi donanıma sahip olmak isteyen kişiler için gerçekleştirilen eğitim programı; mevzuatlar ve uygulamaları, ithalat-ihracat, elektronik ticaret, nakliye işlemlerini kapsamaktadır.

Dış Ticaret Müsteşarlığının verilerine göre, Türkiye‟de imalat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 98‟ini KOBİ‟ler oluşturmasıdır. Küçük ve Orta
Ölçekli İşletmeler ülke genelinde yüzde 77 istihdam yaratarak GSMH‟dan yüzde 38‟lik bir pay almaktadırlar. Fakat KOBİ‟ler yalnızca yüzde 28‟lik bir katma değer yaratarak toplam ihracat pastasından yaklaşık yüzde 8-10 civarında pay elde edebilmektedir. Bu veriler bizlere KOBİ‟lerin küresel rekabette verimsiz olarak işletildiğini göstermektedir.

!!! EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIĞINDA SERTİFİKA İLE BİRLİKTE TRANSKRİPT (NOT DURUM BELGESİ) GÖNDERİLECEKTİR. !!!

EĞİTİM İÇERİĞİ:

17.MODÜL

ÇEVRE YÖNETİMİ

EĞİTİM SAATİ: 60 SAAT

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

HEMEN ÖN BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!