SON BAŞVURU TARİHİ 13 AĞUSTOS 2021 ( CUMA )
16 AĞUSTOS 2021 – 10 EYLÜL 2021
SINAV TARİHLERİ : 6-10 EYLÜL 2021

Dış ticaret alanında kendini geliştirmek isteyenlere ve mesleki bilgi donanıma sahip olmak isteyen kişiler için gerçekleştirilen eğitim programı; mevzuatlar ve uygulamaları, ithalat-ihracat, elektronik ticaret, nakliye işlemlerini kapsamaktadır.

Dış Ticaret Müsteşarlığının verilerine göre, Türkiye‟de imalat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 98‟ini KOBİ‟ler oluşturmasıdır. Küçük ve Orta
Ölçekli İşletmeler ülke genelinde yüzde 77 istihdam yaratarak GSMH‟dan yüzde 38‟lik bir pay almaktadırlar. Fakat KOBİ‟ler yalnızca yüzde 28‟lik bir katma değer yaratarak toplam ihracat pastasından yaklaşık yüzde 8-10 civarında pay elde edebilmektedir. Bu veriler bizlere KOBİ‟lerin küresel rekabette verimsiz olarak işletildiğini göstermektedir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

17.MODÜL

ÇEVRE YÖNETİMİ

EĞİTİM SAATİ: 60 SAAT

• Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı 1 adet sertifika elde edebileceğiniz bir mesleki ve kişisel gelişim programıdır.
  • Uzaktan Eğitim Yönetmeliği ders işleyişi geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Yurtdışından katılım sağlamak isteyenler için başvuru sırasında Türkiye iletişim numarası ve Türkiye adresi belirtmeleri gerekmektedir.
  • Eğitimler 7/24 açık olup, başlangıç ve bitiş tarihleri arasında telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde (gün içerisinde) kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı son başvuru tarihinden sonraki ilk iş gününde başlamaktadır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Sınav çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav belirtilen tarih aralığında gerçekleşecektir. Eğitimlerin bu süre zarfında tamamlanması ve sınavlar da başarılı olunması gerekmektedir.
  • Sınavda geçme notu 50 ve üzeridir. Başarılı olan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonra 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar alıcı ödemeli (aday tarafından) kargo olarak gönderilmektir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi/banka kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapılan hatalardan dolayı kaynaklanacak hatalar aday sorumluluğuna aittir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI