Hasta Kabul İşlemleri Sertifika Programı

Son Başvuru: 31 Ekim 2017

EĞİTİM TANITIMI:

Gelişen iş yaşamında yeterli deneyime ve deneyimin olduğu alanda sertifikasız personel çalıştırmayan firmaların iş başvurularında ilk olarak değerlendirdikleri bu nitelikleri kursiyerlere kazandıran kurumumuz Hasta Kabul alanında da kursiyerleri, Hastane ve benzeri Sağlık Kurumlarında kolaylıkla çalışabilecekleri düzeyde Hasta Kabul İşlemleri Eğitimi vererek kişiler için kurumlara referans olmaktadır.

Hasta kabul sertifika programımız 120 ders saatinden oluşmaktadır. Eğitim bitiminde uygulanan sınavın ardından Hasta Kabul Sekretliği Sertifika Programına katılan adaylar hasta kabul sekreterliği sertifikasını vererek kolaylıkla bu alanda iş yaşamına atılmalarına destek olmaktayız.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler;
1. Hastanelerde çalışabilir,
2. Sağlık ocağı çalışabilir,
3. Polikliniklerde çalışabilir,
4. Tıbbi laboratuarlarda çalışabilir,
5. Tıp merkezleri v.b. yerlerde çalışabilirler.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

EĞİTİM ÜCRETİ: 350 TL (Kesinlikle ÜCRET İADESİ Yapılamamaktadır. Lütfen Bilgileri Dikkatli Okuyunuz!)

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Sağlık Bilişimi Yönetimi

TOPLAM EĞİTİM SAATİ : 120 Ders Saati

BAŞVURU ŞARTI:
Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ