EĞİTİM TANITIMI:

Gelişen iş yaşamında yeterli deneyime ve deneyimin olduğu alanda sertifikasız personel çalıştırmayan firmaların iş başvurularında ilk olarak değerlendirdikleri bu nitelikleri kursiyerlere kazandıran kurumumuz Hasta Kabul alanında da kursiyerleri, Hastane ve benzeri Sağlık Kurumlarında kolaylıkla çalışabilecekleri düzeyde Hasta Kabul İşlemleri Eğitimi vererek kişiler için kurumlara referans olmaktadır.

Hasta kabul sertifika programımız 120 ders saatinden oluşmaktadır. Eğitim bitiminde uygulanan sınavın ardından Hasta Kabul Sekretliği Sertifika Programına katılan adaylar hasta kabul sekreterliği sertifikasını vererek kolaylıkla bu alanda iş yaşamına atılmalarına destek olmaktayız.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler;
1. Hastanelerde çalışabilir,
2. Sağlık ocağı çalışabilir,
3. Polikliniklerde çalışabilir,
4. Tıbbi laboratuarlarda çalışabilir,
5. Tıp merkezleri v.b. yerlerde çalışabilirler.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Hasta Takip ve Kayıt Programı Eğitimi
  • Sağlık Bilişimi Yönetimi

TOPLAM EĞİTİM SAATİ : 120 Ders Saati

EĞİTİM ÜCRETİ: 350 TL (Kesinlikle ÜCRET İADESİ Yapılamamaktadır. Lütfen Bilgileri Dikkatli Okuyunuz!)

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sınav ve eğitim internet üzerinden yapılacaktır. Adaylarımız Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?