Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Sertifika Programı

Son Başvuru: 15 Aralık 2017

SERTİFİKA PROGRAMIMIZ ADALET BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.

EĞİTİM TANITIMI:
Kursiyerlerimiz Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Ms Word de belgelerle çalışabilecek, Ms Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Ms Powerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.

BİLGİSAYAR SERTİFİKASI NE İŞE YARAR?

Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır. Alacağınız bilgisayar işletmenlik sertifikası ile özel kurslarda bilgisayar öğretmeni olarak görev alabilirsiniz. Bunun dışında Adalet bakanlığı Zabit Katipliği ve diğer başvurular bilgisayar sertifikası aranmaktadır.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Genel Kavramlar
  • İşletim Sistemi ve Dosyalama Yönetimi
  • Bilgi ve İletişim
  • Google Servisleri (Mail, Takvim, Doküman, Günlük)
  • MS PowerPoint – Temel Ayarlar, Sunum Oluşturma, Metin, Görüntüler ve Tablo
  • MS PowerPoint – Grafik ve Çizim Nesneleri, Ekran Gösterisi Efektleri, Slayt Gösterisi ve Çıktı Hazırlama
  • MS Word – Kelime İşlemciye İlk Adımlar ve Temel İşlemler
  • MS Word – Biçimlendirme (Metin, Paragraf, Belge)
  • MS Word – Nesneler (Tablo, Resim, Görüntü, Grafik) ve Yazdırma
  • MS EXCEL – Giriş, Hücreler ve Çalışma Sayfaları
  • MS EXCEL – Biçimlendirme, Formüller ve İşlevler
  • MS EXCEL – Grafiker, Sayfa Yapısı ve Çıktıların Hazırlanması
  • MS ACCESS – Veri Tabanı Yönetim Sistemlerine Giriş ve Tablo İşlemleri

EĞİTİM ÜCRETİ: 180 TL (Kesinlikle ÜCRET İADESİ Yapılamamaktadır. Lütfen Bilgileri Dikkatli Okuyunuz!)

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ