SERTİFİKA PROGRAMIMIZ ADALET BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.

EĞİTİM TANITIMI:
Kursiyerlerimiz Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Ms Word de belgelerle çalışabilecek, Ms Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Ms Powerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.

BİLGİSAYAR SERTİFİKASI NE İŞE YARAR?

Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır. Alacağınız bilgisayar işletmenlik sertifikası ile özel kurslarda bilgisayar öğretmeni olarak görev alabilirsiniz. Bunun dışında Adalet bakanlığı Zabit Katipliği ve diğer başvurular bilgisayar sertifikası aranmaktadır.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Genel Kavramlar
  • İşletim Sistemi ve Dosyalama Yönetimi
  • Bilgi ve İletişim
  • Google Servisleri (Mail, Takvim, Doküman, Günlük)
  • MS PowerPoint – Temel Ayarlar, Sunum Oluşturma, Metin, Görüntüler ve Tablo
  • MS PowerPoint – Grafik ve Çizim Nesneleri, Ekran Gösterisi Efektleri, Slayt Gösterisi ve Çıktı Hazırlama
  • MS Word – Kelime İşlemciye İlk Adımlar ve Temel İşlemler
  • MS Word – Biçimlendirme (Metin, Paragraf, Belge)
  • MS Word – Nesneler (Tablo, Resim, Görüntü, Grafik) ve Yazdırma
  • MS EXCEL – Giriş, Hücreler ve Çalışma Sayfaları
  • MS EXCEL – Biçimlendirme, Formüller ve İşlevler
  • MS EXCEL – Grafiker, Sayfa Yapısı ve Çıktıların Hazırlanması
  • MS ACCESS – Veri Tabanı Yönetim Sistemlerine Giriş ve Tablo İşlemleri

EĞİTİM ÜCRETİ: 180 TL (Kesinlikle ÜCRET İADESİ Yapılamamaktadır. Lütfen Bilgileri Dikkatli Okuyunuz!)

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?