Programın Tamamı Uzaktan Eğitimdir.

Eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile CANLI YAYIN şeklinde gerçekleşecektir.

Eğitimler 20 kişilik kontenjan ile sınırlıdır. 20 kişilik sınıf kaydı tamamlandığında eğitim tarih ve saatleri size mesaj olarak iletilecektir.

Eğitimlere başvuru devam ettiği sürece kayıt alınmaya ve yeni sınıf açılmasına devam edilecektir.

Program sonunda , Sertifika Belgesi Adresinize Kargo yapılmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Pandemi ve Enfeksiyon Kontrol Yöntemleri
  • Kişisel hijyen
  • Koruyucu Donanımlar
  • Kişisel Temizlik
  • İşyerlerinde Hijyenin Önemi
  • İşyeri ortamlarının temizliği
  • Dezenfeksiyon
  • İşyerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği
  • İşyeri Uygulamaları

Eğitim Süresi :8 Saatir. ( Program Uzaktan Eğitim olarak gerçekleştiği için dersler 20 Dk 1 ders Saati olarak hesaplanmaktadır)

Eğitim programının tamamı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşmektedir. Eğitim programı öncesi ya da sonrasında üniversitemize gelmenize gerek olmayacaktır. Sertifika Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından onaylı, ıslak imzalı ve mühürlü şekilde gönderilecektir. Sertifikanız size çerçeveli şekilde kargo ile gönderilecektir.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler internet üzerinden yapılacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.

• Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

( Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30 )

ÖDEME BİLGİSİ :