Programın Tamamı Uzaktan Eğitimdir.

Eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile CANLI YAYIN şeklinde gerçekleşecektir.

Covid-19 Korunma ve Hijyen Eğitim programınızın eğitim programı:

26.08.2020 Çarşamba günü 16:00 - 20:00 saatleri arasında Canlı olarak  gerçekleşecektir. Giriş bilgileriniz eğitimden 1 gün önce tarafınıza iletilecektir . Katılım Zorunludur.

Program sonunda , Sertifika Belgesi Adresinize Kargo yapılmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Pandemi ve Enfeksiyon Kontrol Yöntemleri
  • Kişisel hijyen
  • Koruyucu Donanımlar
  • Kişisel Temizlik
  • İşyerlerinde Hijyenin Önemi
  • İşyeri ortamlarının temizliği
  • Dezenfeksiyon
  • İşyerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği
  • İşyeri Uygulamaları

Eğitim Süresi :4 Saatir.

Eğitim programının tamamı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşmektedir. Eğitim programı öncesi ya da sonrasında üniversitemize gelmenize gerek olmayacaktır. Sertifika Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından onaylı, ıslak imzalı ve mühürlü şekilde gönderilecektir.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler internet üzerinden yapılacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.

• Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

( Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30 )

ÖDEME BİLGİSİ :

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Yayın bant kaydı olarak değil canlı yayın şeklinde gerçekleşecektir.
  • Yayın esnasında görüntülü, sesli ve yazılı şekilde etkileşim olacaktır.
  • 1.Oturum 16:00 - 18:00
  • Seminer arası 18:00 - 18:30
  • 2. Oturum 18:30 - 20:30
  • 60 ₺ eğitime katılım ücreti bulunmaktadır.
  • Sertifikalarınız eğitim bitiminden sonraki en geç 10 iş günü içerisinde alıcı ödemeli olarak kargoya verilecektir.
  • Kargo gönderim bilgileriniz eğitim esnasında sizlerden talep edilecektir.
Eğitim Süreci; Oluşturulan Kayıt Sonrasında , tarafınıza kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir sms iletilmektedir.(Bu ileti mesai günlerinde akşam saat 19.00'da yapılmaktadır. Seminerden 1 Gün önce seminere giriş yapacağınız web adresi iletilmektedir. Programdan 1 saat önce ise giriş bilgileriniz SMS olarak gelmektedir. (Havale veya Kredi Kartı ile yapılan ödemeler sistemden bankaların açıldığı ilk iş gününde kontrol edildikten sonra size onay için dönüş yapılacaktır.)

Eğitim Sonunda katılımcılara; Eğitim Sonunda Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Hijyen Koşulları içerisinde üretilip Tarafınza Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak seminerden EN GEÇ 10 iş günü sonra kargoya teslim edilecektir.

Uzaktan Öğretim Sistemi; Kayıt Sonrasında Tarafınıza gelecek SMS ile Kurumumuza ait LMS ( Uzaktan Eğitim Sistemine) Giriş yaparak İlgili ders tarihinde canlı yayın olarak derslere katılabilirsiniz. Yazılı ve görüntülü olarak soru sorma imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca sistem üzerinden sunu ve eğitimciyi takip edebilirsiniz . Derslerinize; Telefon, Tablet, Bilgisayar vb. tüm akıllı cihazlardan dahil olabilirsiniz.

(Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30 ) ÖDEME BİLGİSİ :
Kredi kartı ile internet sitesinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. (Ödemesi yapılmayan başvuru kabul edilmeyecektir.)

ÖRNEK SERTİFİKA:

DİĞER ONLİNE SEMİNER PROGRAMLARIMIZI İNCELEDİNİZ Mİ?