GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 17 ŞUBAT 2020 (PAZARTESİ)
EĞİTİM TARİHLERİ: 18 Şubat 2020 - 18 Mart 2020
SINAV TARİHLERİ: 11 Mart 2020 - 18 Mart2020

EĞİTİM TANITIMI:

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an ve sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda, 2019 yılı içerisinde "Temel Aile Bilinci Eğitimleri" başlatmış olup halen devam etmektedir. Mezkur eğitimin daha yaygın gelmesi için Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) tarafından uzaktan eğitim ile Türkiye'nin tüm illerinden katılınabileceği uzaktan eğitim sertifika programı başlamıştır.

EĞİTİM SÜRESİ:

EĞİTİM ÜCRETİ: 240 TL

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Ailem ve ben
  • Ailemde bir çocuk var
  • Ailemde bir genç var
  • Ailemde bir yaşlı var
  • Ailemde bir engelli var
  • Akrabalarım var
  • Ailemin iletişim dili
  • Teknolojiyi bilinçli kullanıyorum
  • Ailemi bağımlılıktan koruyorum
  • Ailemde merhamet istiyorum
  • Ailem dağılmasın
  • Ailede iffet ve mahremiyet

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?