GÜNCEL EĞİTİM & SINAV TARİHLERİ
SON BAŞVURU TARİHLERİ: 17 TEMMUZ 2020 (CUMA)
EĞİTİM TARİHLERİ: 17 Temmuz 2020 - 23 Ağustos 2020
SINAV TARİHLERİ: 18 Ağustos 2020 - 23 Ağustos 2020

EĞİTİM TANIMI:

İnsan Kaynakları; firma, kurum veya şirkette insan gücüne ve bilgisine dair ilgili çalışmaları gerçekleştiren departmandır. İnsan Kaynakları (İK), şirkette tüm personelin yönetilmesinden ve yönlendirilmesinden sorumludur.

İnsan Kaynakları Yöneticisinin Görevleri;

• Firmanın misyon ve vizyonuna göre hareket eder.
  • Firmanın hedeflerine göre planlamalar gerçekleştirir.
  • Üst-Orta-Alt departmanlar arasında iletişimi sağlar.
  • Departmanlar arasında problem varsa çözer.
  • Personel ihtiyacını belirler ve personel alım sürecini gerçekleştirir.
  • Oryantasyon sürecini yönetir.
  • Adaptasyon sürecini takip eder.
  • Eğitim ve kariyer planlamalarını yapar.
  • Departmanlar ve şubelerin raporlarını hazırlar.

İnsan Kaynakları Yöneticiliği alanında hazırlanan program, ilgili görev yapacak olan personelin, işe alım süreçleri ve İK alanında konulardaki programlara ilgi duymasını sağlamak ve konular hakkında yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır. Eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşmektedir. Eğitimler ve sınavlar tamamen internet üzerinden gerçekleşmektedir. Sınavdan başarılı olan adaylara sertifikaları adreslerine kargo olarak gönderilmektedir.

!!! EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIĞINDA SERTİFİKA İLE BİRLİKTE TRANSKRİPT (NOT DURUM BELGESİ) GÖNDERİLECEKTİR. !!!

EĞİTİM İÇERİĞİ:

1. İKY Giriş ve Stratejik İKY Anlayışı
  2. İKY İş Analizi
  3. İKY Planlama
  4. İKY İşe Alma Süreci
  5. İKY Oryantasyon ve İşe Yerleştirme
  6. İKY Performans Değerlendirme
  7. İKY Ücret
  8. İKY Kariyer Yönetimi
  9. İKY Eğitim ve Geliştirme
  10. İletişim
  11. Mülakat Teknikleri
  12. Mülakat Teknikleri ve  CV Hazırlama
  13. Mobbing
  14. İKY Çalışanların Motivasyonu

EĞİTİM SAATİ: 55 SAAT

• 1 adet Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Onaylı sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.