Eğitimin Tanımı

Hastanelerde, muayenehanelerde, sağlık ocaklarında, aile sağlığı merkezlerinde  çalışmakta bulunan hasta kabul işlemleri görevlilerinin çalışmaya devam edebilmeleri için veya bu iş yerlerinde işe başlayacak olan görevlilerin çalışabilmeleri için zorunlu tutulan bir eğitim programıdır. Hasta kabul görevlileri, hasta karşılama, hasta yönlendirme, danışma hizmetleri vb hizmetlerin yürütülmesini sağlamaktadırlar.

Meslek Tanımı

Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.

İstihdam Alanları

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler; hastanelerde (Üniversite, devlet, dal, özel), sağlık ocağı, poliklinikler, tıbbi laboratuvarlar, aile hekimleri, tıp merkezleri v.b. yerlerde çalışabilirler.

Eğitim Şekli ve Süresi

Eğitim, internet ortamında uzaktan eğitim (asenkron) yöntemiyle verilmektedir. Eğitim süresi 1 aydır.

HASTA KABUL KAYIT VE HASTA TANIMA SÜRECİ
HASTA TAKİP VE KAYIT PROGRAMI EĞİTİMİ
SAĞLIK BİLİŞİMİ YÖNETİMİ

EĞİTİM SÜRESİ: 120 SAAT

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?