OKUL ÖNCESİ AİLE İLETİŞİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Son Başvuru: 17 Kasım 2017

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

• Okul öncesi çocuklara yönelik öğreticilerin iletişim becerilerinin  geliştirilmesi.
  • Anaokulu, kreş ya da çocuk bakımevlerinde öğretici / öğretici yardımcısı olarak çalışmak için gerekli eğitimleri almak.
  • Veliler ile iletişim ve toplantılarda ifade yeteneğinin kazandırılması.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

NOT: Eğitim 4 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)

Eğitim Ücreti: 140,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

BAŞVURU ŞARTI:

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Doğru Türkçe Kullanımı,
  • Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri,
  • Hitabet Teknikleri,
  • Beden Dili,
  • Zor İnsanlarla İletişim,
  • İkna Teknikleri,
  • Stres Yönetimi,
  • Telefonda Konuşma Teknikleri

ÖNEMLİ NOT: BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ