Din Hizmetleri Görevlileri Hitabet Eğitimi Sertifika Programı

Son Başvuru: 17 Kasım 2017

EĞİTİM TANIMI:
Din hizmetleri görevi yapan personellerin topluluk önünde kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam Hatipler, Vaizler ve Müftülere yönelik "Din Hizmetleri Görevlileri Hitabet Eğitimi" hazırlanmıştır. Eğitim uzaktan eğitim (internet üzerinden) olup Türkiye'nin tüm illerinden katılım sağlayabilirsiniz. Eğitim sonunda yapılan sınavlardan başarılı olan adaylara sertifika gönderimi sağlanacaktır.

• Doğru Türkçe Kullanımı Eğitimi
  • Hitabet Eğitimi
  • Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi
  • Liderlik Eğitimi