YENİ NESİL ÖĞRENME VE ÖĞRETME ARAÇLARI SERTİFİKA PROGRAMI

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

*Bu Eğitim Programı Öğretmen ve Öğretmen adaylarına Özel hazırlanmıştır.

Öğretmen ve Öğretmen Adaylarına Özel 32 Farkılı Program Kullanımı içerin , Teknoloji ile Öğretmenlik Uygulamalarını harmanlayan , Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ABD öğretim elemanları Kadrosu tarafından hazırlanan özel bir sertifikalı eğitim programıdır. Belgeleri Traskriptli olarak hazırlanmaktadır. 32 Farklı Program kullanımı hakkında Bilgi Vermektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı eğitim profesyonellerine, öğretmenlere, öğretmen adaylarına zengin öğretim içerikleri tasarlamak, farklı bakış açıları kazandırmak ve etkili öğretim yöntem ve tekniklerini uygulamaları amacıyla geliştirilmiş bir programdır.

Bu sertifikaya sahip öğretmenlerin ve öğreticilerin; öğretme ortamlarında Web 2.0 Araçlarını etkin olarak kullanabilen, öğretimsel mesajları etkili olarak tasarlayabileni, öğrenme – öğretme süreçlerini ilgi çekici hale getirebilen, öğrenme durumlarının tümünü kapsayıcı materyaller üretebilen öğretmen ya da öğreticiler olması beklenmektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı kapsamında 32 ders bulunmaktadır. Bu dersler

1.EĞİTİM TEKNOLOJİSİ GİRİŞ

30.PADLET
31.TED-ED
32.KHAN ACADEMY

Eğitim Ücreti: 200,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ