ÖN BÜRO SORUMLUSU UZMANLIK SERTİFİKA PROGRAMI

Son Başvuru: 17 Kasım 2017

Her yıl yurtdışından gelen binlerce turistin uğrak yeri olan ülkemizde, otelcilik sektörünün oldukça önemli bir yeri var. Çünkü müşteri memnuiyetinin sağlanması ve olumlu geri bildirimler sayesinde ülke ekonomisinin büyümesi, otel yönetimine ve çalışanlarına büyük bir sorumluluk yüklüyor. Özellikle de müşterilerin ilk iletişim kurduğu ve firma hakkında ilk izlenimini yaratan ön büro personellerine. Bu da ön büroda çalışacak olan kişilerin iyi bir dış görünüme, yabancı dil bilgisine ve düzgün bir diksiyona sahip olmasının yanı sıra; işin gerektirdiği teknik bilgiler hakkında da donanımlı olma ihtiyacını doğuruyor. Dolayısıyla sektörde yükselmek ve müşterilere en kaliteli hizmeti sunmak isteyen personellerin veya iş arayan kişilerin eğitim konusuna öncelik tanıması gerekiyor. Elbette herkesin bunun için zamanı olmayabilir veya birtakım sorunlar sebebiyle örgün öğretimlere gidemeyebilir. Bu durumda, artık modern sistemlerin var olduğu günümüzde uzaktan eğitim sistemine dâhil olarak ön büro konusunda eğitim almak mümkün.

Eğitim Ücreti: 200,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ