YÖNETİCİNİN EĞİTİMİ-YÖNETİM DERSLERİ SERTİFİKA PROGRAMI

Son Başvuru: 17 Kasım 2017

Yöneticilik, birçok kişinin tecrübe etmek isteyip az sayıda kişinin bunu kazandığı ve daha da önemlisi hak ettiği bir mevkidir. Çünkü belki de kariyer yolculuğunun zirve noktası olmasına rağmen, aynı zamanda bu yolculuğun en stresli kısmıdır. Bu stresi kaldırabilenler personelini ve kendisini mutlu ederek yapılan işlerden verimli sonuçlar elde ederken, yeni düşenler ise tam tersi bir durumun içine düşerler.  Her ne kadar iş hayatında alt kadrolardan başlayıp tecrübe kazanarak yönetici olmak yaygın bir durum olsa da kazanılan bu tecrübeler iyi bir yöneticinin özelliklerine sahip olmak için ne yazık ki yeterli değildir. Dolayısıyla başarılı bir yönetici olabilmek için öncelikle iyi bir eğitimden geçmek ve işin inceliklerini öğrenmek gerekir. Bunun için yöneticilik uzmanlığı konusunda eğitim ve beraberinde sertifika veren uzaktan eğitim programlarına katılarak bu niteliklere sahip olmak mümkün.

Eğitim Ücreti: 350,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ