6 SIGMA EĞİTİMİ

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Piyasada uzun yıllardır varlığını sürdüren ve her geçen gün büyümeye devam eden büyük firmaların bu başarısında 6 Sigma metodunun oldukça büyük bir payı bulunuyor. Çünkü düşünüldüğünde büyük bir firmanın tüm üretim ve satış sürecini nasıl gerçekleştirdiği, bu süreçte ortaya çıkan problemlere nasıl çözüm bulduğu, insan yönetimi, kar-zarar dengesini sağlama ve daha birçok konuda nasıl sistematik bir şekilde yol izlemesi gerektiği bu metot sayesinde mümkün oluyor. Dolayısıyla firma içerisinde bulunan tüm çalışan ve yöneticilerin bu metotlar hakkında bilgi sahibi olması, firmanın gelişimi açısından büyük önem taşıyor.  Günümüzün en etkin eğitim sistemlerinden olan uzaktan eğitim paketlerinden yararlanarak çalışanların, yöneticilerin veya iş arayanların bu metotları daha detaylı olarak öğrenmesi mümkün.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ