Ürünün güvenli olduğunu belirtmek üzere paketlerin üzerine konulan CE işareti, ürünlerin insan hayvan ve çevre sağlığına herhangi bir zararı olmadığını belirtir. Bu işaretin anlamı genellikle kalite ile karıştırılır. Fakat CE, ürünün uygun şartlar çerçevesinde üretilmesi halinde güvenli olduğu teminatını verir. Yani kalite ile ilgili bir durum söz konusu değildir. Ayrıca CE zorunlu bir işarettir. Dolayısıyla üretici firmaların CE Markalama hakkında bilgi sahibi olması ve ürünlerine uygulaması gerekmektedir. Bunun içinse firma çalışanlarının ve özellikle yönetim bölümündeki personellerin CE Markalama eğitimlerine katılarak sertifika alması gerekmektedir.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sınav ve eğitim internet üzerinden yapılacaktır. Adaylarımız Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?