YILLIK PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI SEBEBİ İLE KAYIT ALINMAMAKTADIR.

Günümüz teknolojisinin sağladığı kolaylıklardan biri olan ve eğitimde fırsat eşitliği yaratan uzaktan eğitim sistemi sayesinde, isteyen her birey kursa gitmeden IFS hakkında kapsamlı bilgiye sahip olup sertifika alabilirler. Özellikle çalışan ve kursa gitmeye zamanı olmayan bireyler için ideal olan uzaktan eğitim sistemi, aynı zamanda sağladığı maliyet avantajlarıyla da kişilere bütçesini zorlamadan eğitim alma imkânı tanıyor. Bu sistemlerden alınan eğitimlerin içeriği geleneksel eğitim sistemlerinden herhangi bir farklılık taşımıyor. Eğitim içeriğinde gıda özellikleri, üretim süreçleri, IFS kayıt ve dokümantasyon sistemi, IFS’de kalite yönetim sistemi, izlenebilirlik ve ürün geri çağırma, fiziksel ve kimyasal bulaşma riski, temizlik ve hijyen, haşere kontörlü, ürün paketleme ve depolama, çalışan hijyeni, sağlık kontrolleri ve eğitimi gibi başlıklar yer alıyor.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?