IFS UYGULAMALARI EĞİTİMİ (INTERNATIONAL FOOD STANDART)

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Günümüz teknolojisinin sağladığı kolaylıklardan biri olan ve eğitimde fırsat eşitliği yaratan uzaktan eğitim sistemi sayesinde, isteyen her birey kursa gitmeden IFS hakkında kapsamlı bilgiye sahip olup sertifika alabilirler. Özellikle çalışan ve kursa gitmeye zamanı olmayan bireyler için ideal olan uzaktan eğitim sistemi, aynı zamanda sağladığı maliyet avantajlarıyla da kişilere bütçesini zorlamadan eğitim alma imkânı tanıyor. Bu sistemlerden alınan eğitimlerin içeriği geleneksel eğitim sistemlerinden herhangi bir farklılık taşımıyor. Eğitim içeriğinde gıda özellikleri, üretim süreçleri, IFS kayıt ve dokümantasyon sistemi, IFS’de kalite yönetim sistemi, izlenebilirlik ve ürün geri çağırma, fiziksel ve kimyasal bulaşma riski, temizlik ve hijyen, haşere kontörlü, ürün paketleme ve depolama, çalışan hijyeni, sağlık kontrolleri ve eğitimi gibi başlıklar yer alıyor.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ