YILLIK PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI SEBEBİ İLE KAYIT ALINMAMAKTADIR.

Geleneksel eğitim yöntemlerine göre çok daha etkili ve az maliyetli olan uzaktan eğitim paketlerinde BRC’nin tanımı, BRC gıda standartlarıyla ilgili genel terimler ve açıklamalar, HACCP sistemi ve planı, BRC teknik standart içeriği, BRC kayıt ve dökümantasyon sistemi, fabrika altyapı standartları, süreç kontrolü, ürün, proses ve personel kontrolü, belgelendirme şartları ve uygulama araçları gibi içerikler yer alır. Detaylı bir şekilde profesyoneller tarafından hazırlanan bu içerikler ile eğitim alan kişilerin BRC standartları ve uygulaması hakkında kapsamlı bilgiye sahip olması amaçlanır. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kişiler ise sertifika almaya hak kazanır.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?