BRC UYGULAMALARI EĞİTİMİ (THE BRITISH RETAIL CONSORTIUM)

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Geleneksel eğitim yöntemlerine göre çok daha etkili ve az maliyetli olan uzaktan eğitim paketlerinde BRC’nin tanımı, BRC gıda standartlarıyla ilgili genel terimler ve açıklamalar, HACCP sistemi ve planı, BRC teknik standart içeriği, BRC kayıt ve dökümantasyon sistemi, fabrika altyapı standartları, süreç kontrolü, ürün, proses ve personel kontrolü, belgelendirme şartları ve uygulama araçları gibi içerikler yer alır. Detaylı bir şekilde profesyoneller tarafından hazırlanan bu içerikler ile eğitim alan kişilerin BRC standartları ve uygulaması hakkında kapsamlı bilgiye sahip olması amaçlanır. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kişiler ise sertifika almaya hak kazanır.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ