CE Markalama eğitimine; firmanın üst yönetimi, firmanın özellikle kalite, üretim, tasarım, geliştirme, ruhsatlandırma ve pazarlama departmanında görev alan müdürleri ve aynı zamanda geri kalan tüm personel katılabilir. Geleneksel eğitim sisteminin sahip olduğu içeriklerle herhangi bir farkı bulunmayan uzaktan eğitim paketlerinden yararlanıp, CE Markalama eğitimi alan bireyler bu süreç sonunda üretimde AB yasal süreci ile ilgili yeterli düzeyde bilgi sahibi olabilirler. Verilen uzaktan eğitim paketinin içeriğinde ise CE işaretinin tanımı ve kapsamı, CE Markalamanın faydaları ve özellikleri, yönetmelik ve mevzuat hakkında detaylı olarak bilgiler yer alır. Eğitim öncesinde herhangi bir ön bilgilendirme zorunlu olmasa da eğitime katılacak kişilerin, tıbbi cihaz kullanımı ve üretimi ile ilgili en azından temel düzeyde bilgi sahibi olmaları gerekir.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sınav ve eğitim internet üzerinden yapılacaktır. Adaylarımız Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?