GMP İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Gıda sektöründeki kuruluşların ürettiği malların insan ve çevre sağlığına uygun olmasını, ürünlerin güvenli ve sağlıklı ortamlarda üretilmesini kapsayan kurallara uyulmasını amaçlayan yönergelere GMP; yani iyi üretim uygulamaları adı verilir. Piyasada gıda alanında faaliyet gösteren çok sayıda firmanın yer almasıyla birlikte, kuruluşların denetiminin giderek zorlaşması ve bazı firmaların kötü niyetli çalışmalarından dolayı bu uygulamanın önemi her geçen gün artmaktadır. Dolayısıyla firma çalışanlarının ve yöneticilerinin de bu uygulamalar hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi olması gerekir. Bu konuda örgün veya uzaktan eğitim şeklinde hizmet veren çeşitli kuruluşları ise firma çalışanlarını bilinçlendirmeyi amaçlar.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ