Çoğu kurum dış koşullara uyum sağlayabilmek için yeni fikir ve atılımlara ihtiyaç duymaktadır. Günümüzde bu fikir ve atılımlar proje mantığı çerçevesinde değerlendirildiğinde bir çok hibelerden faydalanabilmektedir.

Firmalarımıza bu yaklaşımı benimsetmek, bu yaklaşım doğrultusunda proje fikri geliştirmek, mevcut fikirlerimizi bu yöntemle hayata geçirmek konularında çalışmalarını sağlamak amacıyla bu eğitim düzenlenmektedir.

Eğitimimiz; kişi ve kuruluşların Arge Hibe desteklerinin temel metodolojisinin kavranması, Proje fikri geliştirme tekniklerinin kazanımı ve dolayısıyla çalışma esnasında bakış açısının değiştirilmesi üzerine kuruludur. Bu çalışmalarda kendi çalışma alanlarına uygun projeleri geliştirmelerini sağlamak üzere temel bilgileri, kavramları, ilgili süreçleri ve örnek olay çalışmalarıyla açıklamayı amaçlamaktadır.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sınav ve eğitim internet üzerinden yapılacaktır. Adaylarımız Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?