ARGE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Çoğu kurum dış koşullara uyum sağlayabilmek için yeni fikir ve atılımlara ihtiyaç duymaktadır. Günümüzde bu fikir ve atılımlar proje mantığı çerçevesinde değerlendirildiğinde bir çok hibelerden faydalanabilmektedir.

Firmalarımıza bu yaklaşımı benimsetmek, bu yaklaşım doğrultusunda proje fikri geliştirmek, mevcut fikirlerimizi bu yöntemle hayata geçirmek konularında çalışmalarını sağlamak amacıyla bu eğitim düzenlenmektedir.

Eğitimimiz; kişi ve kuruluşların Arge Hibe desteklerinin temel metodolojisinin kavranması, Proje fikri geliştirme tekniklerinin kazanımı ve dolayısıyla çalışma esnasında bakış açısının değiştirilmesi üzerine kuruludur. Bu çalışmalarda kendi çalışma alanlarına uygun projeleri geliştirmelerini sağlamak üzere temel bilgileri, kavramları, ilgili süreçleri ve örnek olay çalışmalarıyla açıklamayı amaçlamaktadır.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ