YILLIK PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI SEBEBİ İLE KAYIT ALINMAMAKTADIR.

Teknoloji Ve Bilginin Hızla Yenilendiği Dünyamızda, Büyük Küçük Tüm İşletmelerde İş Organizasyonları Vazgeçilmez Unsur Haline Gelmiştir. Bilginin Hızlı Bir Şekilde İşlenmesi Ve Kontrolü Açısından Organizasyon Şemaları Bir Gereklilik Halini Almıştır. İş Organizasyonunda Başarı, Çalışanların Çalışmalarında Verimli Olmalarına Bağlıdır. Endüstriyel Yönetim Nedir, Diye Düşündüğümüzde Öncelikle Şunu Söyleyebiliriz; Malzeme Ve Parayı En Verimli Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Üretimin Kontrol Altında Tutulması İşlemidir. Bir Mamul Tasarlarken Sadece Kendi Ülkenizdeki Standartlara Uygun Olarak Değil, Tüm Dünyanın Belirlemiş Olduğu Standartlara Uygun Seçim Yaparsanız, Sizi Başarıya Ulaştıracak Yoldan Ayrılmamış Olursunuz. Endüstriyel Yönetim Programının Amacı, Sanayi Kuruluşları Ve Fabrikalarda Üretim Aşamalarının Değişik Bölümlerinde İş Organizasyonu Ve İşçileri Yönlendirecek Ara Elemanı Yetiştirmektir. Organizasyon Açısından Bütünleşme, Prosesler Arasında Daha Sıkı Bir Koordinasyon Yapısı Kurarak İşletme Fonksiyonlarını Bir Araya Getiren Ve Bilgi Araçlarının Etkin Kullanımını Sağlayan Bir Kavramdır. Bu Sadece Bir Parçanın Değil, Satın Almadan Stok Kontrolüne, Talep Tahminlerinden, Muhasebe Kayıtlarını Oluşturmaya Kadar Tüm İşletme Fonksiyonları Arasında Elektronik Bir Bağ Kurulması Anlamındadır. Temel Hedef, Tüm Kullanıcıların Ulaşabileceği Tüm İşletme Süreçlerinin Ve Karar Süreçlerinin Üzerinde Bulunduğu Bir Veri Tabanı Oluşturabilmektir Eğer Organizasyon Birbirinden Bağımsız Ve Kendi Stratejileri İle Performans Ölçütleri Olan Fonksiyonlar Olmaktan Öteye Gidemiyorsa Entegrasyondan Söz Etmek Mümkün Olmayacaktır.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?