İŞ ORGANİZASYONU EĞİTİMİ

Son Başvuru: 29 Eylül 2017

Teknoloji Ve Bilginin Hızla Yenilendiği Dünyamızda, Büyük Küçük Tüm İşletmelerde İş Organizasyonları Vazgeçilmez Unsur Haline Gelmiştir. Bilginin Hızlı Bir Şekilde İşlenmesi Ve Kontrolü Açısından Organizasyon Şemaları Bir Gereklilik Halini Almıştır. İş Organizasyonunda Başarı, Çalışanların Çalışmalarında Verimli Olmalarına Bağlıdır. Endüstriyel Yönetim Nedir, Diye Düşündüğümüzde Öncelikle Şunu Söyleyebiliriz; Malzeme Ve Parayı En Verimli Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Üretimin Kontrol Altında Tutulması İşlemidir. Bir Mamul Tasarlarken Sadece Kendi Ülkenizdeki Standartlara Uygun Olarak Değil, Tüm Dünyanın Belirlemiş Olduğu Standartlara Uygun Seçim Yaparsanız, Sizi Başarıya Ulaştıracak Yoldan Ayrılmamış Olursunuz. Endüstriyel Yönetim Programının Amacı, Sanayi Kuruluşları Ve Fabrikalarda Üretim Aşamalarının Değişik Bölümlerinde İş Organizasyonu Ve İşçileri Yönlendirecek Ara Elemanı Yetiştirmektir. Organizasyon Açısından Bütünleşme, Prosesler Arasında Daha Sıkı Bir Koordinasyon Yapısı Kurarak İşletme Fonksiyonlarını Bir Araya Getiren Ve Bilgi Araçlarının Etkin Kullanımını Sağlayan Bir Kavramdır. Bu Sadece Bir Parçanın Değil, Satın Almadan Stok Kontrolüne, Talep Tahminlerinden, Muhasebe Kayıtlarını Oluşturmaya Kadar Tüm İşletme Fonksiyonları Arasında Elektronik Bir Bağ Kurulması Anlamındadır. Temel Hedef, Tüm Kullanıcıların Ulaşabileceği Tüm İşletme Süreçlerinin Ve Karar Süreçlerinin Üzerinde Bulunduğu Bir Veri Tabanı Oluşturabilmektir Eğer Organizasyon Birbirinden Bağımsız Ve Kendi Stratejileri İle Performans Ölçütleri Olan Fonksiyonlar Olmaktan Öteye Gidemiyorsa Entegrasyondan Söz Etmek Mümkün Olmayacaktır.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ