Günümüzün zorlu koşullarında işletmeler, varlıklarını tehdit edecek birçok krizle karşı karşıya geliyor. Böyle durumlar karşısında soğukkanlılığını koruyup, yapıcı çözümler bulan yönetici kadroları minimum zararla bu durumu atlatırken; kriz yönetimi konusunda bilgisiz ve tecrübesiz olanlar ise işletmenin tamamen yok olma tehlikesiyle bile karşı karşıya gelebiliyorlar. Dolayısıyla sıkça yaşanabilecek bu problemleri en akılcı biçimde halledebilmek için her yönetici adayının veya yöneticinin bu konuda eğitimli olmasında yarar var. Bunun içinse zaten kısıtlı bir zamanı olan yönetici adaylarının veya yöneticilerin evinden çıkıp saatlerini kurslarda harcamasına gerek yok. Konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan uzaktan eğitim paketleri ile kriz yönetimi konusunda örgün eğitim sisteminin vereceği aynı bilgilere sahip olmak mümkün.

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?