KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Günümüzün zorlu koşullarında işletmeler, varlıklarını tehdit edecek birçok krizle karşı karşıya geliyor. Böyle durumlar karşısında soğukkanlılığını koruyup, yapıcı çözümler bulan yönetici kadroları minimum zararla bu durumu atlatırken; kriz yönetimi konusunda bilgisiz ve tecrübesiz olanlar ise işletmenin tamamen yok olma tehlikesiyle bile karşı karşıya gelebiliyorlar. Dolayısıyla sıkça yaşanabilecek bu problemleri en akılcı biçimde halledebilmek için her yönetici adayının veya yöneticinin bu konuda eğitimli olmasında yarar var. Bunun içinse zaten kısıtlı bir zamanı olan yönetici adaylarının veya yöneticilerin evinden çıkıp saatlerini kurslarda harcamasına gerek yok. Konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan uzaktan eğitim paketleri ile kriz yönetimi konusunda örgün eğitim sisteminin vereceği aynı bilgilere sahip olmak mümkün.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ