TEDARİK ZİNCİRİ EĞİTİMİ

Son Başvuru: 30 Kasım 2017

Tedarik zinciri yönetiminin literatürde değişik tanımlamaları mevcuttur. Bunların içinde; malzeme ve ürünlerin, temel ham madde arzından nihai ürün aşamasına kadar (olası geri dönüşüm ve yeniden kullanım dahil) yönetimini kapsayan; firmaların tedarikçilerinin proseslerinden, rekabet avantajlarını destekleyecek teknoloji ve yeteneklerinden nasıl yararlanacağı üzerine odaklanan ve geleneksel işletme içi faaliyetleri, optimizasyon ve etkinlik ortak gayesi ile ticari ortaklıklar kurarak yayan bir yönetim felsefesidir.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ