E-TİCARET EĞİTİMİ

Son Başvuru: 29 Eylül 2017

E-Ticaret’in iş dünyasındaki rolü gün geçtikçe artıyor. Sektör her geçen gün hızla büyüyor. Kurumlar ve profesyoneller için yeni fırsatlar barındıran bu sektörün yapısını, kurallarını ve dinamiklerini öğretmek bu eğitimin temel amacı. E- Ticaret alanında uzmanlık kazanmak isteyen, iş modelini e- ticarete entegre etmek isteyen kurumlar için sektörün en başarılı isimleri E- Ticaret Programında bir araya geldi. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, artan nüfus ve buna bağlı olarak artan işsizlik, kalifiye personel sıkıntısı, uluslararası platformda pratik bilgi eksikliği sebebi ile kaybedilen zaman ve bağlantılar E ticaretin önemini bir kez daha ortaya koymuştur.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ