• Stres nedir?

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ

BANKA HESABI

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Her ders öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
  • Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınavda 70 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden yada 0850 346 78 54 iletişim numarasını arayarak oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp yada mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Hesap Sahibi: YALOVA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Banka: T.C. ZİRAAT BANKASI
Şube Kodu: 0404
Hesap No: 530532195001
IBAN : TR29 0001 0004 0453 0532 1950 01

EN ÇOK TALEP GÖREN EĞİTİMLERİMİZİ İNCELEDİNİZ Mİ?