MEDİKAL İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Son Başvuru: 17 Kasım 2017

Medikal İngilizce eğitimine katılanların, kendi alanlarında yazılmış olan İngilizce kaynakları (tıbbi raporlar, vaka analizleri, makaleler) hızlı şekilde okuyup, anlayabilme ve buna paralel olarak da kendilerine ait yayınları üretebilme, ingilizce sunum hazırlayabilme ve sunabilme becerilerini de elde ederler.

Ülkemizde Sağlık Turizmi her geçen gün gelişmektedir. Bu gelişime paralel olarak sağlık alanında görev yapan personelin İngilizce eksikliğinden kaynaklanan iletişim zorlukları görülmüştür. Doktorların yabancı hastalarla iletişim kurarak doğru teşhisi koyması ve tedaviyi yönlendirmesi açısından İngilizce konuşabilmesi zorunluluk haline gelmiştir.

Mesai Saatleri : 09:30 - 12:30 || 13:30 - 18:30

ÖDEME BİLGİSİ