Çocuk Gelişimi Sertifika Programı

Son Başvuru: 29 Eylül 2017

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

• Okul öncesi çocuklara yönelik öğretici olarak derse girebilme yetisi kazandırmak.
  • Anaokulu, kreş ya da çocuk bakımevlerinde öğretici / öğretici yardımcısı olarak çalışmak için gerekli eğitimleri almak.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

NOT: Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır.

Eğitim Ücreti: 280,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

BAŞVURU ŞARTI:

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Birey Gelişmi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocuklar İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

ÖNEMLİ NOT: BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

HESAP BİLGİSİ