Çocuk Gelişimi Sertifika Programı

Son Başvuru: 31 Mayıs 2017

12. Grup - EĞİTİM SÜRESİ  VE TARİHİ
Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2017 Saat 23:59`a kadar.
Eğitim Tarihi: 02 Haziran 2017 Saat 11:00 - 30 Haziran 2017 Saat 23:59
Sınav Başlangıç Tarihi: 24 Haziran 2017 Saat 11:00
Sınav Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2017 Saat 23:59

Eğitim ve Sınavlar http://uzaktan.yalovasertifika.com/ adresinden görülmektedir.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

• Okul öncesi çocuklara yönelik öğretici olarak derse girebilme yetisi kazandırmak.
  • Anaokulu, kreş ya da çocuk bakımevlerinde öğretici / öğretici yardımcısı olarak çalışmak için gerekli eğitimleri almak.

NOT: YALOVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

NOT: Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır.

Eğitim Ücreti: 280,00 TL (Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

BAŞVURU ŞARTI:

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Birey Gelişmi Modülü
  • Psikomotor Gelişim Modülü
  • Bilişsel Gelişim Modülü
  • Dil Gelişimi Modülü
  • Sosyal Gelişim Modülü
  • Duygusal Gelişim Modülü
  • Ahlak Gelişimi Modülü
  • Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
  • Oyun Etkinlikleri Modülü
  • Uyumsuz Çocuklar Modülü
  • Drama Çalışmaları Modülü
  • Drama Uygulamaları Modülü
  • Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
  • Eğitici Oyuncaklar  Modülü
  • Çocuklar İletişim – 1 Modülü
  • Çocukla İletişim – 2 Modülü

ÖNEMLİ NOT: BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30

DETAYLI BİLGİ : 0850 346 78 54

ÖDEME YÖNTEMLERİ:

1) KREDİ KARTI:
Kayıt esnasında kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki kredi kartlarına 9 taksit imkanı!

2) EFT/HAVALE:
Kayıt esnasında aşağıdaki belirttiğimiz hesap bilgilerine eft/havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Banka Adı : Ziraat Bankası
Hesap Sahibi : İlkiz Akademi Yazılım Danışmanlık Eğitim İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.
Şube Kodu - Adı : 2094 - Serdivan / Sakarya Şubesi
Hesap No : 72658441-5010
IBAN : TR32 0001 0020 9472 6584 4150 10
(Ziraat Bankası Bankamatiklerinden (ATM) 7 Gün 24 Saat Ödeme Yapabilirsiniz)